HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 tips bermain magnum

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
ijalsijal
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 244
Join date : 24/05/2009
Age : 32
Location : Bintulu, Sarawak

PostSubject: tips bermain magnum   Sun Jun 07, 2009 9:17 am

mcm ne cara aku main 4D..
tp modal blh tahan byk.. tu bergantung pd teket korang beli...
kalau nasib bgz... masuk podium...

korang beli 1 teket... beli apa je...

perhatikan G1 G2 G3 G4 G5

kemungkinan no kawasan G1 - G5 ada yg masuk...

amik contoh kwsn G2 no tu... 34567...
amik 3456 & 4567..
cr beli... 3465 4576..
kemungkinan masuk podium...

selamat mencuba & selamat menjadi bangkrap...
hehehe
Back to top Go down
wajatimur
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 163
Join date : 29/05/2009

PostSubject: Re: tips bermain magnum   Sun Jun 07, 2009 10:47 pm

Aku pulak main berdasarkan LP yg ditayangkan kat cermin kaunter Very Happy
Adalah ciri2 LP yang akan dicari tu hehe
Kadang2 masuk kadang2 longkang hihi
Good luck semua
Back to top Go down
fritz
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 4
Join date : 31/05/2009

PostSubject: tips main magnum   Tue Jun 09, 2009 2:37 am

Saya suka beli lucky pick mbox pada hari draw dalam 5 keping, lepas tu bandingkan LP card yg dekat2 and cari dari situ. Contoh kad LP mbox Ahad lepas saya dapat 4578-3759 dari situ combine kan number2 tersebut dapat lah 2nd tapi mbox je sebab saya tak tahu nak cari tegak macamana.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tips bermain magnum   Today at 6:34 am

Back to top Go down
 
tips bermain magnum
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: MAGNUM4D :: MAGNUM4D JUNE 2009 DRAWS :: MAGNUM4D DRAW DATE 07UNE09 SUN-
Jump to: