HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Tue Jun 09, 2009 2:31 am

[img][/img]
Back to top Go down
Admin
Admin


Posts : 482
Join date : 23/05/2009
Location : KUCHING

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Tue Jun 09, 2009 3:12 am

NAMPAK 3D LAGI LA BRO BOB.... PONING DEN scratch scratch

_________________
RAMALAN TETAP RAMALAN, TAK SEMESTINYA TEPAT
www.hot4d.com
Back to top Go down
http://hot4d.com
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Tue Jun 09, 2009 3:28 am

mungkin dia mau main ini..
2279
3279
3079.
0572

besok sapa sempat bleh ambik tc lg..
saya ndak dpt tc besok..pigi kampung awal..
urusan keluarga...semoga berjaya semua.
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Tue Jun 09, 2009 3:32 am

tapi saya mau antam juga tc admin tu,,1279..mcm kuat uda bah tu..
saya kasi lurus saja 1729 dan 1792..nasib2 la kalau kelaut..
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Wed Jun 10, 2009 9:06 am

Bob wrote:
mungkin dia mau main ini..
2279
3279
3079.
0572

besok sapa sempat bleh ambik tc lg..
saya ndak dpt tc besok..pigi kampung awal..
urusan keluarga...semoga berjaya semua.

dia main 2nd prize..sapa ada ambik tc..ada la makan..
Back to top Go down
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Di mana petunjuk, nak main double 2.   Wed Jun 10, 2009 6:17 pm

Bro Bob, dimanakah code yang menunjukkan nak main double 2.

Harap Bro Bob boleh memberi tujuk ajar dalam nos ni, thxs.......... : Very Happy scratch No
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Wed Jun 10, 2009 9:21 pm

bezen wrote:
Bro Bob, dimanakah code yang menunjukkan nak main double 2.

Harap Bro Bob boleh memberi tujuk ajar dalam nos ni, thxs.......... : Very Happy scratch No

Bro saya pun sbnarnya masih blajar..tapi yg saya tau..
set kemungkinan double AA BB CC DD EE FF..

mcm tc atas sng kasi main sbb sudah tau 3d nya..
kalau kau rasa nombor kau udah msuk..kau tc lagi nombor yg terdekat..
cth.5712 kau tc lurus sama iperm..kalau kau rasa kuat
kau tc pula 5713 sama 5711..lurus sama iperm juga..

kdg2 dia ada petunjk mau main apa..
ini pengalaman saya saja..kdg2 lari juga..
Back to top Go down
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Wed Jun 10, 2009 9:31 pm

TQVM Bro Bob for you info.

Satu lagi persolannya...?????? scratch


Mcm mana nak buat satu kepastian utk mendpt betul2 3D nya.


Minta maaf Bro, byk sangat nak tanya, kalau tak tanya nanti sesat jalan Very Happy .


Penjelasan daripada Bro n member2 amatlah dihargai thxs..... rendeer
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Thu Jun 11, 2009 1:02 am

bezen wrote:
TQVM Bro Bob for you info.

Satu lagi persolannya...?????? scratch


Mcm mana nak buat satu kepastian utk mendpt betul2 3D nya.


Minta maaf Bro, byk sangat nak tanya, kalau tak tanya nanti sesat jalan Very Happy .


Penjelasan daripada Bro n member2 amatlah dihargai thxs..... rendeer

salah satu cara klu nombor kita beli udah ada dlm kod..
mcm tc tuan admin792C..kdg2 ada gak yg dr kod g3..
cam tempat saya g3=088C 0888 02CA..biasa tnjk 3d..
biasa buat kajian tc yg lepas2..
ada gak yg saya dpt kod ABC,ACD,DEF,CDE..tnjk 3d masuk..
Back to top Go down
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Thu Jun 11, 2009 1:54 am

Bro Bob, TQVM for info n tips.... Very Happy Very Happy Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..   Today at 6:35 am

Back to top Go down
 
sekadar kasi pilihan..9270 depan/belakang..
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: SPORTSTOTO :: SPORTSTOTO JUNE 2009 DRAWS :: SPORTSTOTO DRAW DATE 10JUNE09 WED-
Jump to: