HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin


Posts : 482
Join date : 23/05/2009
Location : KUCHING

PostSubject: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Tue Jun 09, 2009 7:53 pm



BINTAT DALAM KURUNGAN MERAH TU.... KALAU TEMPAT AKU MEMANG DAH FULL 4D.... PASTU KOD G1-G2 TU BLEY TRY GABUNGKAN. KALAU REZEKI NAIK PODIUM... KALAU TAKDAK REZKI JATUH TERDEDUM Twisted Evil lol!

_________________
RAMALAN TETAP RAMALAN, TAK SEMESTINYA TEPAT
www.hot4d.com
Back to top Go down
http://hot4d.com
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Re: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Tue Jun 09, 2009 8:12 pm

4 saftey try 1056. Ni nos delay gua, mungkin nak keluar sudah. study
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Tue Jun 09, 2009 11:55 pm

bro admin,bezen apa maksud delay n full?macamana tengok ia dah full or dah delay?i biasa tengok g1,g2 ja tapi biasa 3d ja masuk.boleh ajar sikit.thank's ya
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Wed Jun 10, 2009 12:06 am

yup , bro tu yg nampak macam ada pengharapan
ntuk insuran
mungkin 7365 / 7165
Back to top Go down
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Re: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Wed Jun 10, 2009 12:09 am

Sorrylah Bro wei2001, saya bukanlah pandai sangat, tapi ni hasil permerhatian saya selama ni. Selalunya CODE 4CCA/G3 adalah nos KIV or nos delay. Ia akan keluar 1 atau 2 draw, namun demikian saya pernah ikut satu nos tu sampai 9 draw baru keluar, hah... itu yang saya alami baru2 ni.
Nos 7056 kasi insuran jadi 1056. COZ???????????????????????

Ikut pertukaran code sayalah yang bukanlah pandai sangat ni.....!!!!!!!

7 = 1. 7056 jadi 1056. Ingat ni hanya ramalah sahaja, risiko sediri tanggung K.

Nos 1056 pasti keluar tapi tak tahu bilalah, yg tahu TOTO saja Very Happy
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Wed Jun 10, 2009 12:13 am

thank's bro.u kat penampang kah?i kat inanam lah.ada masa nanti kita sama minum.tukar tukar comment.
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Wed Jun 10, 2009 12:25 am

kita kat kk join 1 group bincang mau.i ,u,berlajardigit,bob.lepas confirm baru kita upload bincang sama admin
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK   Today at 8:53 pm

Back to top Go down
 
TESTCARD BELAJAR DIGIT PUNYA CANTIK
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: SPORTSTOTO :: SPORTSTOTO JUNE 2009 DRAWS :: SPORTSTOTO DRAW DATE 10JUNE09 WED-
Jump to: