HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Magnum 407/09

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wajatimur
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 163
Join date : 29/05/2009

PostSubject: Magnum 407/09   Tue Jun 16, 2009 8:40 am

Cuba try test nombo ni, saya pun ambik juga hihi
370x = 1 2 6 8 9
bom bom bom bom
Back to top Go down
warren
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 29
Join date : 24/05/2009

PostSubject: Re: Magnum 407/09   Tue Jun 16, 2009 11:53 am

wajatimur wrote:
Cuba try test nombo ni, saya pun ambik juga hihi
370x = 1 2 6 8 9
bom bom bom bom
aku pilih 3706 hehe good luck to all
Back to top Go down
siva
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 77
Join date : 26/05/2009

PostSubject: 3706   Tue Jun 16, 2009 6:13 pm

Hi bro

3D i 306x munking betul tu 3706 kena pusing kepala 0
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: xpe saya pon follow   Wed Jun 17, 2009 3:11 am

lol! i follow
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: selamat mencuba   Wed Jun 17, 2009 3:24 am

bro klau ade mase nti kite bincang tntang teknik dan klu2 tp wat mase nie i bru blik out station je so bz ckit klau ade mase nti sabtu i onlinekan semua kite cuba nasib senang sama2 kite makan bro good luck
Back to top Go down
wajatimur
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 163
Join date : 29/05/2009

PostSubject: Re: Magnum 407/09   Wed Jun 17, 2009 7:38 am

Yup brimok semestinya hihi
7336 plak naik atas Evil or Very Mad maaf kerana terbawa sama ke laut huhu
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Magnum 407/09   Today at 6:32 am

Back to top Go down
 
Magnum 407/09
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: MAGNUM4D :: MAGNUM4D JUNE 2009 DRAWS :: MAGNUM4D DRAW DATE 17JUNE09 WED-
Jump to: