HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 NO ASAS & 3D

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
siva
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 77
Join date : 26/05/2009

PostSubject: NO ASAS & 3D   Tue Jun 23, 2009 9:52 am

Hi salam semua kekawan apa cita ada masuk.
I dah bagi 3 no asas clue macam mana kekawan ada hasil ka.
No Asas 2680 telah membawa 1 st lagi ari ni lagi
No asas 2680 = 3D 280x naik 8202 yeyeyeyeyeyey.
Kepada yang ada ikut tips yang i bagi tu tahniah di ucapkan pada yang belum
berjaya cuba lagi besok masih ada ok ka.

Ni untuk besok cuba test card dulu nampak cantik , cun gila apa lagi balun la.
Draw 3190

1056 105 106 156 O56
2531 253 251 231 531
8826 882 886 826
5896 589 586 596 896
O798 O79 O78 O98 798
3835 383 385 335


Besok test 6 no asas lepas tu bincang la MESTI ADA NO PODIUM
I target
8826 = 886X main M12
3835 = 335x main M12


Selamat mencuba semoga berjaya hendaknya.
GOOD LUCK TO ALL.
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: NO ASAS & 3D   Tue Jun 23, 2009 9:56 am

congrats siva..
u pnya no.asas power la..
macam mana u dapat arr..
bleh ajar ka..podium lagi ari ni..

tahniah bro siva..
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: NO ASAS & 3D   Tue Jun 23, 2009 10:32 am

cheers yup bro, sedikit sebanyak dapat memberikan panduan kepada semua ahli2..dan kawan2.. tenkiu
Back to top Go down
siva
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 77
Join date : 26/05/2009

PostSubject: Re: NO ASAS & 3D   Tue Jun 23, 2009 6:22 pm

Hi salam semua kekawan

Ni ada tips yang mungkin meletop ari ni

cuba la ya No asas 0798 = 3D =098X
Cuba 8901,8902,8903,8904,8890,8909,8900
i rasa 098 memamg i main ari ni.
Munking juga 056X

Ni cuma ramalan je , apa pun test card dulu
ya .
Bro BOB i mintak maaf kerana i tak dpt share
dgn u cara i dpt no Asas ni , sifu i x izinkan i cuma boleh
bagi tips No Asas kat forum ni pandai2 la semua.
Bro Bob maaf sekali lagi software i bukan untuk dijual.
Jangan risau i akan selalu bagi tips kat forum ni walaupun
kita x kenal sesama sendiri.
Back to top Go down
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Re: NO ASAS & 3D   Tue Jun 23, 2009 7:45 pm

Bro Siva TQVM 4 U tips n info.

Gua dah dapat bayang2 podium dr no asas u tu, thxs bom Laughing cheers
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: NO ASAS & 3D   Tue Jun 23, 2009 10:12 pm

Bro siva u boleh tau ka kalau nombor sudah full..
pakai u punya software...maybe boleh tu...
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: NO ASAS & 3D   Today at 1:37 am

Back to top Go down
 
NO ASAS & 3D
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: SPORTSTOTO :: SPORTSTOTO JUNE 2009 DRAWS :: SPORTSTOTO DRAW DATE 24JUNE09 WED-
Jump to: