HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Tue Jun 23, 2009 10:02 am

Geng, ni lagi TC ntuk dibedah..
kena bedah elok2 kalu tak sakiet lagi ...huhuhu lol!

Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Tue Jun 23, 2009 10:13 am

macam ada harapan bro..
46 klu ikut kiraan saya silap2 podium..

tapi mgkn saya lambat skit kasi pandangan..
sebab saya refer dulu tc yg dulu2..
dan biasa la bro pendpt tu klu rasa masuk akal ikut..
klu ndak abaikan jak..saya masih carik 1 cara yg 99% tepat..

ini nama dia mencai/mengepai sambil blajar..
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Tue Jun 23, 2009 10:29 am

Bob wrote:
macam ada harapan bro..
46 klu ikut kiraan saya silap2 podium..

tapi mgkn saya lambat skit kasi pandangan..
sebab saya refer dulu tc yg dulu2..
dan biasa la bro pendpt tu klu rasa masuk akal ikut..
klu ndak abaikan jak..saya masih carik 1 cara yg 99% tepat..

ini nama dia mencai/mengepai sambil blajar..

study samalah bro, masih dalam proses belajar juga...
macam perang jugak, kalu kita dah dapat nyahkod kod musuh, sure musuh upgrade dan tukar kod bro...
dorang musti perasaan punya...
tongue
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Tue Jun 23, 2009 10:34 am

betul bro..

tapi tc kau ni macam full ba bro..

klu ikut sia..paling2 9654 sama 5604 jak barangkali..

tapi mana tau ada kawan2 lg kasi komen..
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Tue Jun 23, 2009 10:35 am

Bob wrote:
betul bro..

tapi tc kau ni macam full ba bro..

klu ikut sia..paling2 9654 sama 5604 jak barangkali..

tapi mana tau ada kawan2 lg kasi komen..

tapi awas C6CC mgkn mau double.
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Tue Jun 23, 2009 10:40 am

Bob wrote:
Bob wrote:
betul bro..

tapi tc kau ni macam full ba bro..
klu ikut sia..paling2 9654 sama 5604 jak barangkali..
tapi mana tau ada kawan2 lg kasi komen..
tapi awas C6CC mgkn mau double.

yup bro, yg dah nampak full tu, kena jaga plak kalu ada tanda2 mau main double ni...
apa apa pun..kita tido dulu... cas power! hehehe cheers
Back to top Go down
mistik2008
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 111
Join date : 21/06/2009

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Tue Jun 23, 2009 11:54 pm

try 6 depan bro...rasa dah full..mungkin spesel..pandangan jak..
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Wed Jun 24, 2009 12:00 am

mistik2008 wrote:
try 6 depan bro...rasa dah full..mungkin spesel..pandangan jak..
takpa bro, setiap pandangan diterima dgn hati terbuka..
untuk menuju puncak.. afro
Back to top Go down
mistik2008
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 111
Join date : 21/06/2009

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Wed Jun 24, 2009 12:05 am

selalu triple C kat G2 boleh tahan hendaknya ke direct n full..cuba dulu..sama2 kita belajar..
Back to top Go down
warren
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 29
Join date : 24/05/2009

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Wed Jun 24, 2009 2:24 am

kalau double aku pilih 9906
ramalan je..
Back to top Go down
warren
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 29
Join date : 24/05/2009

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Wed Jun 24, 2009 2:31 am

warren wrote:
kalau double aku pilih 9906
ramalan je..
try 9904
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Wed Jun 24, 2009 2:59 am

warren wrote:
warren wrote:
kalau double aku pilih 9906
ramalan je..
try 9904
aku try 9905 bro.. Tc kelmarin.. Wink
Back to top Go down
pokler
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 61
Join date : 24/05/2009
Age : 33
Location : Kelantan

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Wed Jun 24, 2009 3:21 am

tc 9604

boleh jadi 9304 atau 9204

sekadar ramalan
Back to top Go down
http://www.ruzlan.com
pokler
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 61
Join date : 24/05/2009
Age : 33
Location : Kelantan

PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Wed Jun 24, 2009 3:28 am

boleh jadi jugak 9264

gud luck

sekadar ramalan
Back to top Go down
http://www.ruzlan.com
Sponsored content




PostSubject: Re: TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM   Today at 8:52 pm

Back to top Go down
 
TEST CARD - 9604 LURUS dan IPERM
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: SPORTSTOTO :: SPORTSTOTO JUNE 2009 DRAWS :: SPORTSTOTO DRAW DATE 24JUNE09 WED-
Jump to: