HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 tc group 35 tu sila commentkan

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 8:11 pm

Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:10 pm

bro dua angka tu aku rase 2 angka tu masuk 52=25xx tu mungkin kembar 4@9 bounce bounce tp ini semua hanya ramalan aku
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:14 pm

ramalan suatu hari akan jadi kenyataan. Very Happy Wink
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:17 pm

mintak2 bom bom bom bom merdeka lah esk hehehehehe
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:28 pm

i lari 1st prize 3 draw sudah. Mad drunken
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:31 pm

tp bro u kena cover gak 524 @ 529 hehehe amaran dah bg
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:36 pm

Smile thank's i akan cuba nanti
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:38 pm

Arrow 80dd= ble jd 44 @ 99
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:39 pm

x pe jap lg aku try p bli tgk mcm ne k lol! lol!
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:42 pm

upload kan k.u tau mcmana tengok delay n full dalam tc tak?
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:49 pm

aku x brape pndai tp boleh laaa sbb lame setahun lebih dah tggal bz sgt keja buku kajian pon dah x tau p mana so merangkak blik la,u kenal x atika kat 4d2u tu membe seperjuangan le tp dia dah pencen trus sbb rmai tpu x ble pecaya asyik nak amik kesempatan je bila kena senyap
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 9:55 pm

tau i.tp i tak tau mana nk cari dia.tepat ramalan dia.u kena dia kah?atau u ni atika.dalam 4d2u tu shieda2,stacy,mylo,buragas,4dvirus.dia org punya ramalan boleh pakai lah.buragas rasa i ada join forum ni lah.i rasa shahie07 tu dia lah.dia tak byk buat comment kat sini.tp ramalan admin ,bezen,berlajardigit pun ok jua.ada harapan menang
Back to top Go down
wei2001
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 106
Join date : 28/05/2009

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 10:00 pm

4d2u tu i tak suka lah.kasar dia org berforum.ada gambar lagi tu.budu punya perangai.ingat show.lagi2 sering gaduh ja.i masuk tengok ja tp tak log in malas i nak comment kat sana.boleh ajar sikit bro
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 10:07 pm

kod tiap2 hari berubah mengikut haribulan dan tarikh sbb tu kdang2 kite cai x masuk penuh dia bg 3 angka je satu lgi dia ubah and lgi satu kadang2 depa tgk forum nie sbb tu x masuk klau boleh kena buat luar sbb tu 2d @3d senang nak cai toto x main 2d and 3d
Back to top Go down
brimok
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 59
Join date : 26/05/2009
Age : 38
Location : kedah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 10:09 pm

klau ade no masuk penuh pon dia wat reley klau u x pcaya tgk la yg lepas2
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Tue Jun 23, 2009 10:35 pm

brimok wrote:
bro dua angka tu aku rase 2 angka tu masuk 52=25xx tu mungkin kembar 4@9 bounce bounce tp ini semua hanya ramalan aku
study yup , bro , macam kali ni nak main double nos kat podium, macam kelmarin..
Back to top Go down
pokler
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 61
Join date : 24/05/2009
Age : 33
Location : Kelantan

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Wed Jun 24, 2009 3:26 am

cuba masukkan 712 dlm 5219

jadi cmni:

5217
7219

sekadar ramalan
Back to top Go down
http://www.ruzlan.com
ijalsijal
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 244
Join date : 24/05/2009
Age : 32
Location : Bintulu, Sarawak

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Wed Jun 24, 2009 6:32 am

pokler wrote:
cuba masukkan 712 dlm 5219

jadi cmni:

5217
7219

sekadar ramalan

2 no masuk ri tk...satu masuk special mbox magnum..satu masuk consolation iperm toto...bagus2...semakin menarik pertarungan toto magnum ne...ramalan pokler pun cantik gak....
Back to top Go down
pokler
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 61
Join date : 24/05/2009
Age : 33
Location : Kelantan

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Wed Jun 24, 2009 6:50 am

bagusla klu ade yg amik..leh wat modal..tmpt hujan lebat, xsempat nak ambik...no dh siap,tetiba hujan lebat giler2 plak
Back to top Go down
http://www.ruzlan.com
ijalsijal
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 244
Join date : 24/05/2009
Age : 32
Location : Bintulu, Sarawak

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Wed Jun 24, 2009 7:01 am

pokler wrote:
bagusla klu ade yg amik..leh wat modal..tmpt hujan lebat, xsempat nak ambik...no dh siap,tetiba hujan lebat giler2 plak

xde rezeki nak beli no bro...aku mana ada amik...xde..no laen kmk amik...ada juak masuk,,,heheh
Back to top Go down
pokler
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 61
Join date : 24/05/2009
Age : 33
Location : Kelantan

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Wed Jun 24, 2009 7:05 am

ade tc boleh dikomen,ade yg xboleh sbb sy xnmpk clue..yg ade klu, insyaallah boleh dimantapkan
Back to top Go down
http://www.ruzlan.com
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Wed Jun 24, 2009 7:26 am

yup bro pokler...
clue2 yg memikat sukma tu yg membantu..
cheers
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: tc group 35 tu sila commentkan   Today at 9:28 pm

Back to top Go down
 
tc group 35 tu sila commentkan
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: SPORTSTOTO :: SPORTSTOTO JUNE 2009 DRAWS :: SPORTSTOTO DRAW DATE 24JUNE09 WED-
Jump to: