HOT4D FORUM

PERBINCANGAN MKT INTERNET
 
HOT4D BLOGHOT4D BLOG  HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  FAQFAQ  SearchSearch  UsergroupsUsergroups  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.

View previous topic View next topic Go down 
AuthorMessage
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.   Sun Jun 21, 2009 11:16 pm

Tc Bro Bob tu, kalau tak silap ada harapan masuk podium. Bila nak keluar tak tahu cos TOTO saja yang tahu What a Face

Saya perhatikan byk kali TOTO akan main balik nos2 yg pernah keluar, akan keluar balik next2 draw. Sesiapa yang pernah kena nos2 tersebut, maksud sia pada draw2 lepas ia akan keluar balik 4 next draw.

Nos ni 2934 kalau boleh kitaorg beli sampai SUN Draw. Kalau boleh member2 boleh post nos tersebut utk kepastian bila inya nak keluar. Very Happy Shocked
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.   Mon Jun 22, 2009 12:08 am

bezen wrote:
Tc Bro Bob tu, kalau tak silap ada harapan masuk podium. Bila nak keluar tak tahu cos TOTO saja yang tahu What a Face

Saya perhatikan byk kali TOTO akan main balik nos2 yg pernah keluar, akan keluar balik next2 draw. Sesiapa yang pernah kena nos2 tersebut, maksud sia pada draw2 lepas ia akan keluar balik 4 next draw.

Nos ni 2934 kalau boleh kitaorg beli sampai SUN Draw. Kalau boleh member2 boleh post nos tersebut utk kepastian bila inya nak keluar. Very Happy Shocked

sia follow sampai ari ahad tu bezen..
sama gak 2934 sama 3490...

bagus juga cdngan kau tu..
nanti ada masa sia call turun kk.
kita cai sama2...
Back to top Go down
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Re: Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.   Mon Jun 22, 2009 1:07 am

Ok Bro Bob, call sia bila kau turun KK k... pirat Smile
Back to top Go down
Bob
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 425
Join date : 27/05/2009
Age : 48
Location : kk sabah

PostSubject: Re: Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.   Mon Jun 22, 2009 3:37 am

bezen wrote:
Tc Bro Bob tu, kalau tak silap ada harapan masuk podium. Bila nak keluar tak tahu cos TOTO saja yang tahu What a Face

Saya perhatikan byk kali TOTO akan main balik nos2 yg pernah keluar, akan keluar balik next2 draw. Sesiapa yang pernah kena nos2 tersebut, maksud sia pada draw2 lepas ia akan keluar balik 4 next draw.

Nos ni 2934 kalau boleh kitaorg beli sampai SUN Draw. Kalau boleh member2 boleh post nos tersebut utk kepastian bila inya nak keluar. Very Happy Shocked
Back to top Go down
belajardigit
LANS CORPORAL
LANS CORPORAL


Posts : 496
Join date : 23/05/2009
Location : KK - Sabah

PostSubject: Re: Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.   Mon Jun 22, 2009 4:12 am

cam masih kabur tu bro... macam masih 2d
tengah nunggu entry ntuk draw 23hb punya
nak masukkan tc2 yg macam okes
Back to top Go down
bezen
PRIVATE
PRIVATE


Posts : 46
Join date : 24/05/2009
Location : Penampang, Sabah.

PostSubject: Re: Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.   Mon Jun 22, 2009 6:06 pm

Selalunya Code2 pd hari sepecil Draw byk tipu dari betul. Dah tunjuk mcm dah masuk lah kalau code tu tak tipulah:twisted:
97DB/G2
9=9
7=4
D=3
B=2
scratch scratch scratch Kalau Toto tak tipu orang. agak2 nos dah masuklah. Tapi berbelanja ikut bajet i-perm singit saja. Tak nampak direct pula maybe kepala 9 mungkin. Ni hanya ramalan sahaja, ikut masing2 punya nasib k..... Very Happy
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.   Today at 8:51 pm

Back to top Go down
 
Saya nak sarankan Nos 2934 K.I.V.
View previous topic View next topic Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
HOT4D FORUM :: PERBINCANGAN MKT 4D :: SPORTSTOTO :: SPORTSTOTO JUNE 2009 DRAWS :: SPORTSTOTO DRAW DATE 21JUNE09 SUN-
Jump to: